AGENDA CULTURAL

PER FER AMB LA FAMÍLIA:


Gran oferta d'oci per fer menuts i ganàpies: SORTIR AMB NENS


 Un seguit d'espectacles són els que ens ofereixen aquest grup d'artistes, si els voleu seguir la pista, podeu consulta l'AGENDA de la seva web.
PALAU DE MAÚSICA CATALANA: La qualitat de l'espectacle i la bellesa del pas del temps ens conviden a introduir als menuts a gaudir de petits concerts.L'AUDITORI I els concerts en família. Gran oferta didàctica per a petits i grans espectadors.


Contes de tota la vida, escenificats de forma molt senzilla però amb gran qualitat representativa. Amb una cartellera infantil que canvia mensualment, el Guash Teatre ens ajuda a introduir als petits en el món de l'espectacle.

Happy Ha Ha és un espectacle de dansa teatre on el gest, la dansa i la música, expressen les vivències de Pim, Pam i Pum, tres excel·lents intèrprets que es troben en un espai màgic per compartir un viatge on viuran aventures divertides dins d’un vaixell al mig de l’oceà.
PRORROGUEM A PARTIR DEL 15 DE GENER
DIUMENGES A LES 12:00 h.
Preu: 9€. Espectacle de dansa teatre per a nens de 2 a 9 anys.

A partir del 5 de febrer, Granollers continuarà amb la seva Roda d'espectacles Infantils.  La primera, els tres proquets, de la mà de L'estaquirot Teatre, podreu gaudir d'un espectacle de titelles.

Un espectacle que ens fa bategar el cor, perquè es veu que és un espectacle fet amb el cor. Records, anècdotes tan properes que desperten certa melancolia, que ens recorda l'alegria de ser nens, o l'alegria i il.lusió que es sent quan deixem treure el nas a aquell infant que tots tenim  a dins. Un concert , una obra de teatre...? UN ESPECTACLE. I suposo que us explico les sensacions que vaig sentir jo, una nena de trenta i pico... Ara toca parlar del que reben els infants tant amb l'espectacle com amb la música de la Tresca i la Verdesca. Us heu fixat mai el tipus de cançons que ensenyem a les escoles? i la música que va dirigida al públic infantil? Cançons amb poques notes, amb pocs instruments, amb veus massa agudes, amb lletres que els explica el món amb diminutius... Poc properes a la realitat. I precisament això és un dels aspectes que més destacaria de l'espectacle: lletres divertides i properes, diversitat d'estils,diversitat de instruments i objectes sonors, unes veus que combinades amb tot el que he esmentat fa d'aquesta estona, una horeta que passa en un instant, una delícia per a tots. No us la perdeu!!!
CURSOS I JORNADES DE FORMACIÓ PER A MESTRES I EDUCADORS:

M.E.M : Moviment educatiu del maresme, amb gran oferta formativa per a mestres. Destaquem el curs:Ja són oberts els cursos d'hivern de Rosa Sensat. Des d'aquest enllaç pots consultar l'oferta formativa.

http://www.escolahivernrosasensat.mydocumenta.com/