LINKS


GIRA-SOL: Un espai de joc dirigit per la Marta Graugés, amb articles i experiències que ens fan reflexionar.

TEIA MONER: Una web sobre el taller de titelles d'una parella que, generosament, comparteix amb tots els amants de les titelles, els beneficis educacitus i emocionals d'aquests petits persontatges. Molt recomenable visitar el seu taller.
FEST'HO COM VULGUIS Una curiosa formació d'artistes que barregen diferents arts per a expressar mitjançant tots els llenguatges, ben coneguts pels infants, petites històries reals i fantàstiques com la vida. Contes, música , plàstica, pallassos...
Una web molt viva que et permet viatjar... Serà qüestió de seguir-los la pista...
EL SAFAREIG: Tal i com ells es presenten: "El Safareig vol ser un espai de comunicació i d'intercanvi social que té com a protagonistes els infants i la natura.
Proposa veure, entendre i utilitzar l'entorn com a impulsor de cultura. S'hi poden trobar propostes educatives amb els elements naturals: aigua, aire, llum i terra, amb les que defensem una pedagogia basada en el respecte per l'infant potenciant totes les seves capacitats.

Els seus creadors, Carme Cols i Pitu Fernàndez, som mestres i treballem en l'educació des de fa més de trenta anys. Els dos ens hem unit per fer possible aquest projecte que combina dos elements aparentment oposats, la natura i la tecnologia, per difondre una manera d'entendre l'escola com a espai de relacions i d'intercanvi cultural.


Una web de roba de lactància que es surt molt del normal, com diu la seva creadora, perquè ser mare no està renyit amb la moda. Molta sort Eva!