dimarts, 12 d’abril del 2011

TALLER DE CUPCAKES

Hi ha vegades, que compartir estones amb els nostres fills, ens suposa un desgast d'energia. El que hauria de ser una estona de plaer compartit, es tradueix en moments de nervis i angoixes. I és que els adults, molts cops, oblidem que els menuts necessiten més temps, i sobretot, oblidem com ens agradava que els nostres pares confiessin en nosaltres, que deixessin de pensar que ens embrutavem expressament, i que haguessin vist que darrere de cada taca, hi havia tota una descoberta i un aprenentatge significatiu.
Amb aquest taller, tots plegats descobrirem la riquesa de la cuina, ja no tan sols per l'estètica que adquiriran els nostres pastissos, sinó que els infants que ens acompanyen, a més de manipular textures noves, posaran en pràctica conceptes matemàtics com el volum, el pes, així com termes científics com el canvi d'estat, les barreges.
I és que jugant s'aprèn i en companyia, encara més!
Un convidem a fer un passeig pel blog de TOT D'UNA, qui ens conduirà i ens ensenyarà les tècniques bàsiques de les cupcakes. I amb ells, i amb vosaltres, iniciem una nova etapa on MENUTS I GANÀPIES, jugarem a créixer i creixerem junts.
http://totdunablog.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada