diumenge, 21 d’agost del 2011

PLASTILINA CASOLANA

Buscant per la web, vaig trobar la recepta d’una plastilina feta amb elements naturals, amb la qual cosa, és perfecte per a totes les edats. La seva textura és molt peculiar, al principi una mica llefiscosa, però un cop comencem a manipular-la, la sensació és molt agradable. Com fer-la:
-          1 tassa de farina
-          1tassa de sal
-          1 tassa d’aigua
-          2 culleradetes de bicarbonat
-          1 cullerada d’oli.
-          Colorant alimentari
Ho barregem tot amb una cullera de pal, el més homogeni possible. I això ho poden fer els infants, doncs no té cap perill. Després ho posem a un cassó a foc mig i anem removent fins que es forma una bola i llestos!! (es posa al foc per evaporar l’aigua, és important que remeneu contínuament perquè no s’enganxi a la cassola). Deixeu-ho refredar embolicat en un drap o en paper de forn. Un cop utilitzada, es pot guardar en pots de plàstic que evitin el contacte amb l’aire, i dura un parell de setmanes. Diuen que si s’afegeix oli corporal, la textura encara és més singular.

Un cop sec, a crear i a gaudir!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada