diumenge, 29 de maig del 2011

NINOT FLORIT



QUÈ HEM FET SERVIR?


·         Un mitjó de mitja.
·         Mill (en castellà alpiste)
·         Serradures o terra
·         I material plàstic (pintura, retalls, paper...)

COM HO HEM FET?

Al fons del mitjó, cal posar uns dos dits de mill, i després continuar omplint-lo amb la sorra o amb les serradures, quan s’hagi arribat a la grandària desitjada, es lliga amb un nus i es pot començar amb la seva decoració.
        



Per fer el nas i les orelles, cal agafar un tros de mitja plena, com si féssim un pessic, i lligar-ho amb un tros de llana, o de fil. Com a suport, podem posar un got de vidre o plàstic, recobert amb el tros de mitja que ens sobra.
Per últim, cal remullar la part superior del ninot amb els dits, es tracta de que sempre tingui el cap humit, doncs d’aquesta manera, li creixerà un cabell ben verd i florit!



Amb aquesta proposta hem observat com les nenes plasmaven les seves emocions,sobretot a l’hora de manipular els materials... heu posat mai la mà en un grapat de mill? Seguim veient que els costa sortir de la realitat, fer ninots fantàstics amb molt color, queda només pels més menuts. Les més grans, feien senyores repletes de detalls.





Ara queda esperar , i el resultat dependrà de la responsabilitat que les nenes adquireixin, si tenen cura de la seva planta, podran veure uns bons resultats.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada