dimarts, 10 de maig del 2011

ESPAI DE JOCS I RELACIONS





Menuts i Ganàpies, vol ser a més d'una sala per a fer-hi tallers, un espai de joc amb propostes de qualitat per a que els infants puguin aprendre jugant i compartint.

Alguna de vosaltres, potser encara recordareu quan ereu petits i teníeu l'oportunitat de ser lliures, sortir al carrer i jugar amb infants d'altres edats. Avui dia, la massificació a les ciutats, les macroescoles pensades per a tants infants i la poca seguretat i adaptació dels carrers dels pobles i ciutats, no permeten que hi hagi aquests moments per a que els nens i nenes puguin gaudir plegats i tranquil·lament, sense preses, jugant amb allò de tota la vida i fent servir grans dosis d'imaginació.

Les relacions que s'estableixen entre infants de les mateixes edats són tan importants com les que s'estableixen entre infants d'edats diferents. Solen ser situacions de joc sense gaire conflictes i a on cadascú té l'oportunitat d'adoptar un rol diferent. El gran sol voler ajudar al petit i responsabilitzar-se'n. El petit, sol voler imitar al gran i junts, s'ajuden mútuament i comparteixen nous aprenentatges.

Us convidem a gaudir de l'experiència!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada