dissabte, 4 de juny del 2011

GALETES VARIADES




Avui hem fet una recepta on hem utilitzat diversos ingredients. Ha estat tot un recital d'hipòtesis, doncs ens hem plantejat quins materials podrien quedar bé, i fins que no les hem tastat... no hem pogut verificar si ho havíem encertat o no!

Ingredients per a les galetes bàsiques:
-250 gr de mantega a temperatura ambient
-200 gr de sucre
-1 ou
-300 gr de farina
Ingredients que hem utilitzat nosaltres:

- moltes "pepites" de xocolata (per a les galetes dolces)
- trocets de formatge cremós al gust.
- 1/2 porro,
-1/2 pebrot verd,
-4 xampinyons.

Com ho hem fet?
Primer barregem la mantega amb el sucre. Quan està ben barrejat, afegim la farina i per últim l'ou. Aleshores hem agafat tres recipients i hem separat la massa, i en cada recipient, hem afegit un ingredient diferent.
 Aquesta massa queda molt enganxosa per a ser modelada pels menuts, se'ls enganxa i costa molt manipular-la, així que nosaltres hem posat petits pilonets a sobre del paper especial per a forn, i les hem anat arrodonint amb les mans.


Un cop la safata és plena, es posen al forn (que ha d'estar calent) a uns 220 graus durant uns 15 minuts, però millor anar mirant i quan les galetes estant daurades pel costat, ja es poden treure. El centre sembla cru, però si les deixeu reposar, endureixen una mica i queden en el punt perfecte!
Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada