diumenge, 21 d’agost del 2011

MALGRAT I SANTA SUSANNA

Avui us parlarem d’uns pobles amb propostes molt interessant per fer amb la família, Santa Susanna i Malgrat de mar, s’han convertit en la població de la costa catalana amb més ventall de proposta lúdica , i el millor de tot, gratuïta!
A Santa Susanna, darrere del Carrefour, si aneu a partir de les 11 o de les 16 hores, veureu a menuts i ganàpies, refrescant-se i jugant amb les Fonts del torrentó  de Can Gelat. Molt recomenable per a totes les edats


Des de l’any 2003, Santa Susanna ostenta la marca de Destinació de Turisme Familiar (DTF). Es tracta d’una marca d’especialització creada per l’Agencia Catalana de Turisme que s’atorga a destinacions que han de complir uns requisits específics marcats per la mateixa administració. Amb aquesta marca, l’Agencia Catalana de Turisme reconeix el municipi de Santa Susanna com a tal, ja que aquest, ofereix recursos i serveis de qualitat especialitzats en famílies. Això significa que disposa d’una oferta d’allotjament i restauració de qualitat, adaptada a les necessitats de les famílies, amb una gran varietat de propostes d’oci i entreteniment. Actualment més del 90% dels hotels de Santa Susanna disposen del certificat de turisme familiar, fet que tradueix el bon treball desenvolupat fins a dia d’avui. Igualment, Santa Susanna ofereix un ventall d’activitats complementaries dins de la temàtica del turisme familiar com el Mini Beach club, activitats nàutiques, excursions a cavall, parcs d’aventura i el Circ Alegria, que durant aquests dies s’ha instal·lat a la població.


En el poble del costat, si busqueu El Parc de Francesc Macià, podreu gaudir de la  creativitat del reciclatge, amb unes estructures  fetes a partir de fustes i pneumàtics, classificades per edats, podreu trobar zones d’esbarjo per a tota la família, fins i tot per a fer un pícnic. A Malgrat, hi ha un parc màgic que barreja escultures amb natura, joc i respecte.

2 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Son iniciatives molt bones per atraure al turisme familiar, crec que es un turisme molt sà i positiu per qualsevol indret.

    Salutacions,

    M

    ResponElimina