dimecres, 19 d’octubre del 2011

PRÍNCEPS I PRINCESES

El to que utilitzem a l’hora d’explicar un conte, transmet un seguit d’emocions que contagiem als infants. Suposo que aquest és el secret del per què als nens i a les nenes, els agraden tant els contes de prínceps i princeses.
Ens els darrers anys, aquest tipus de contes, han tingut molts retractors, deduïblement, pel fet que grans factories de ficció ho han comercialitzat d’una forma… un tant sexista. Però a quin nen no li agrada sentir-se invencible davant d’un drac? I a quina nena no li agrada sentir-se la més bonica del món amb un vestit de princesa? Com vam comentar en una altra entrada, els infants no entenen de sexe , ni tampoc de gènere, i encara menys quan parlem de la màgia dels contes.
La perfecció d’aquests personatges semblen molt allunyades de la nostra realitat, però… us heu preguntat mai si “Les princeses també es tiren pets”? o , què passaria si hi hagués una revolució per què les princeses no volen vestir de rosa, ni els prínceps ser blaus? 
Doncs alguns d’aquests secrets, els desvetllarem aquest dissabte a l’espai de joc. A partir de les 11 del matí, farem un recorregut per la màgia dels contes dels prínceps i princeses, i acabarem veient… que no són tan deshumanitzades com ens pensem…
Si voleu que els vostres menuts passin una màgica estona i triïn si són o no prínceps o princeses, reserveu la vostra plaça (que seran molt limitades) al 93 760 48 42 o passeu-vos per la botiga Menuts.
Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada