dimecres, 2 de novembre de 2011

PASTISSET DE XOCOLATA


Amb els infants a la cuina, les ciències, la química i les mates, envaeixen els fogons de forma lúdica.
Aquesta recepta és polida (pels que us fa por que s'embrutin i que us ho embrutin tot), amb mesures ben fàcils de deduir pels que ja dominen la lectura dels nombres. Pels més menuts de la casa, el que podeu fer és canviar les mesures en grams , per mesures en tassa. Mesureu-ho abans de dur-ho a terme, però, generalment, uns 50 grams equivalen a 1 tasseta de tallat. Sabent això, podríem presentar la nostra recepta de la següent manera: 
- 7 regletes de xocolata per fondre
- 3 tasses de mantega
- 2 tasses de nous mòltes
- 4 ous
-4 tasses de sucre.

En un bol  batem els ous, els barregem amb el sucre i afegim la xocolata, prèviament fosa  juntament amb la mantega al bany maria o 1 minut al microones. La barreja l’aboquem en una font, escampem les nous i ho coem al forn uns 10 minuts (comprovar , punxant, que és cuit per dins).


El resultat, volums , barreges, nombres, que barrejats amb la passió d’un infant a la cuina, queda un pastisset per a llepar-se els dits! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada